Konu: Emre Aydın - Gitar Akorları ve Tablar Cuma 16 Ekim 2009, 14:22
Emre Aydın - Gitar Akorları ve Tablar...
Git - Emre Aydın
( Orjinali için kapo 4 olacak)
Em *** (si-la-sol nota ile) Adam olmaz dedin senden F G *** *** G F Em Adam nedir dedim içimden Em *** (si-la-sol nota ile) Fark etmezdi değişseydim F G *** Güvenseydim ya da salıverseydim
C Em F Git gideceksen bekleme farklı değilsin sende E Gideceksen bekleme
C Em Git gideceksen bekleme F Başka bir şey söyleme E *** G F Em Gideceksen bekleme
Em *** (si-la-sol nota ile) Artık olmaz dedin senle F G *** *** G F Em Çok eskitti beni bu hikaye Em *** (si-la-sol nota ile) Tamam dedim tamam kabul F G *** Laf anlatılmaz ki gerçeğe
Nakarat
Em *** Ben üşümem sen geç beni F G *** *** G F Em Sıkı giyin kandırma kendini Em *** Bir şairin şiirinden ibaret F G *** Tüm bildiğin büyük ihtimalle
Nakarat
Tesadüfen - Emre Aydın
C G Dün gece seni gördüm rüyamda C G Ağlayarak uyandım tek hatırladığım C G Nerdesin ve ne yapmaktasın şimdi *** C G Ben hala seni söylüyorum
*** E7(e) } X2 Belki bir gün tesadüfen
C G Telefonlara ben baktım gittiğinden beri *** C G Ben özledim en çok seni
*** E7(e) } X2 Belki bir gün tesadüfen
Unut Gittiğin Bir Yerde - Emre Aydın
*** Bb *** Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde
*** Bb *** Ne desen küfür gibi, senden yana cümleler bile
Bb C *** Bb Gülüşlerim vardı benim ben kimim, ben nerdeyim
Bb C *** Bb Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
F *** F *** Bir de sen bırak beni, unut gittiğin bir yerde
*** Bb *** Müstakil bir masaldı, bitti işte, ben aynı haytayım
Bb C *** Bb
Gülüşlerim vardı benim ben kimim, ben nerdeyim
Bb C *** Bb
Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
F *** F *** Bir de sen bırak beni, unut gittiğin bir yerde
Bb F *** Kim kaldı ki? çok büyüdüm sayende
Kalan Sağlar Senin Olsun - Emre Aydın
Bm Em A F# Bm Em F# Kabul ettim hata bende, gelme üstüme öldüm zaten kaç gün önce Bm Em A F# Bm Em F# Aynı anda susunca, aynı anda konuştuk duymazdan geldiysek bile Bm Em A F# Bm Em Kabul ettim hata bende ben gördüm önce öldün zaten kaç gün Önce(f#)
G F# G Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun F# G F# Tamam ben zaten öldüm, kalan sağlar senin olsun…senin olsun
Bm Em Ne aşk var, ne mutlu sonlar dört duvar yalnızlık var F# Gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa Bm Em Ne aşk var, ne mutlu sonlarbuz gibi yalnızlık var F# Bm(solo) Gücün yetmez ısınmaya hapsolunca yalnızlığa
Bm Em A F# Bm Em A-F# Kabul ettim hata bende, gelme üstüme öldüm zaten kaç gün önce Bm Em A F# Bm Em F# Aynalarla avunma göstermezler içini hiç çekinme tanı kendini Bm Em A F# Bm Em F# Tek kişilik eşyalar küçük küçük bavullar hikayenden arda kalan
G F# G Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun F# G F# Tamam ben zaten öldüm, kalan sağlar senin olsun senin olsun
Bm Em Ne aşk var, ne mutlu sonlar dört duvar yalnızlık var F# Gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa Bm Em Ne aşk var, ne mutlu sonlarbuz gibi yalnızlık var F# Bm Gücün yetmez ısınmaya hapsolunca yalnızlığa (fade out)…
Bu Kez Anladım - Emre Aydın
Bm Bu kez anladım D Kuru dallardan yapma Em Bm C bir köprüden geçiyorum
Bm Ben ordaydım D Erbabı yalnızları Em Bm C Yutan kentler biliyorum
Bm Bu kez anladım D Hüzünlerden bozma Em Bm C Mutluluklar yaşıyorum
Bm Ben ordaydım D Acemi aşıkları Em Bm Boğan sular biliyorum
D Ne müttefik belli F# Bm Ne sığınakların yeri
Bm C D C Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Em Bm Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Bm C Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Em Bm Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim C D C Bm Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz
Bm Bu kez anladım D Kartonlardan yapma Em Bm C Siperlere pusuyorum
Bm Ben ordaydım D Huzurlu zamanları Em Bm Yıkan sonlar biliyorum
D Ne müttefik belli F# Bm Ne sığınakların yeri
Bm C D C Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Em Bm Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Bm C Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Em Bm Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim C D C Bm Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz
Emre Aydın-ve Gülümse Şimdi (Bebeğim)
Gm Cm Sakın ağlama, tanıdık yalnızlık Cm D Evvelallah tanıştık evvelden Gm Cm Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu Cm D Bilemezsin götür kokunu Gm Cm Cm Gm Bebeğim .bebeğim ))) A
Gm Cm Çocuktun hep sen, elinde balonla Cm D Engel miydim ben, iğne miydim Gm Cm Bir bakmışım ki ben, elmalar düşmüş Cm D Tükenmişiz kepenkler inmiş
Tekrar A
Gm Cm Ve uğraşmak anlamsız, yüzündeki yabancı D# D Her geçen saniye, bana daha yabancı Gm Cm Ve böyle olmasın, bildiğim gibi kal sen D# D Her geçen saniye daha da zorlaşmasın
Gm Ve gülümse şimdi Cm Gülümse şimdi D# Gülümse şimdi D Vee gülümse şimdi
Tekrar A
Gm Cm Haklıydın hep sen, acılar bedava Cm D Mecburduk hep uzaktan bakmaya Gm Cm Çok yorgunum ben, eski bir saat gibi Cm D Hırpalandım istanbul gibi
Tekrar A
Cm D# Oyunun en güzel yerinde D Zil çalınca, üzülürdük ya Gm Öyleyim
Dayan Yalnızlığım - Emre Aydın
Kapo:3
*** F *** F *** Karla karışık yağar hüzün, üstüm başım hep uzun kollu F E *** Benden iyi bilirsin, anlatmama lüzum var mı F *** F *** Gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu F E *** Sen de baksan görürsün bakmaya yüzün var mı
C E Mutlu muyduk ki sade nefes aldık F E Bıktım artık uzatma yaslan bana ağla
*** Dm *** Kal yanımda böyle sonbahar gelince E *** Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Dm *** Bak yenildik işte zamanı gelince E *** Kalkarız belki de dayan yalnızlığım
*** F *** F *** Uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım F E *** Seninkisi cam kenarı sormana lüzum var mı F *** F *** Farkı yok ki geçmişten ilk kez görmüş değilsin F E *** Hiç kuraya girmeden hep kısa çöpü çekmişsin
Hareket Vakti - Emre Aydın
*** İs karası gibiyim o temiz ellerinde F Dil yarası gibiyim bu masum sözlerinde Dm E Kal deme hiç, bunu benden isteme
*** Sus bu gece Bana aşktan sakın hiç bahsetme F Dur bu gece Bana dokunma, beni delirtme Dm E Sana boşuna umut vermek istemem
*** Çağıran bir şeyler var hep ) E ) Beni uzak şehirlerde ) Dm ) A Bana ait bir şeyler var ) E ) O sert gülüşlerde )
*** Dm Sen yine olduğun gibi kal, benim için sakın değişme ) F E ) Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince ) *** Dm ) B Sen yine olduğun gibi kal, misafirim bu şehirde ) F E ) Bir el sallarsın yeter hareket vaktigelince )
*** Mum gibiyim Senin ışıl ışıl gözlerinde F Kum gibiyim Uçsuz bucaksız o çöllerinde Dm Kış gibiyim E Yakan yaz güneşinde
*** Hırsız gibiyim Kadehteki o ruj izlerinde F Dil gibiyim Yanağındaki o beninde Dm Kal deme hiç E Bunu benden isteme
Tekrar A Tekrar B Solo
F E Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince
Tekrar B
esma_diana
Konu: Geri: Emre Aydın - Gitar Akorları ve Tablar Ptsi 04 Ocak 2010, 16:25