Konu: Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkılar C.tesi 02 Ocak 2010, 18:37
Gundogarken "Ankara'dan Adil geldi,elde bir ayran tavası,Adem Baba beni cok severmis..." Dogrusu Neymis ??? "Ankara'dan abim geldi, evde bir bayram havası, annem babam beni cok severmis..."
Bulutsuzluk Özlemi "İsvicre'de hayat bayram olmadı yaaa..." Dogrusu Neymis ??? "Hicbir kere hayat bayram olmadı ya da..."
Teoman "Gorumceler,borulceler..." Dogrusu Neymis ??? "Gonulcelen,gonulcelen..." "bir bankta kulesi ustunde" ya da "bir pasta puresi üstünde" Dogrusu Neymis ??? "Bir bar taburesi üstünde"
Askin Nur Yengi "Hayir anmıyorum.." Dogrusu Neymis ???"Ay inanmıyorum.."
Yasar "Sonra postacılar iser,yagmurlar bitince.." Dogrusu Neymis ??? " Sonra postacılar ise,yagmurlar bitince..." "Ya bu gece gel ya da delirecem..." Dogrusu Neymis ???"Ya bu gece gel ya da gelir ecel..."
Ferda Anil Yarkin Kiminle gittiysen orda kal usandim hatta he portakal" Dogrusu Neymis ??? "Kiminle gittiysen orda kal,usandim hatta hep orda kal!"
Sibel Can "Gideni bos ver!..Gelene hos gel!..Dinde baska çaresi yok!.." Dogrusu Neymis ??? "Gideni bos ver,gelene hosgeldin de,baska çaresi yok..."
Ora-Boya "Kalk gidelim be saraylı,bakti ki saydam kalaylı.." Dogrusu Neymis ??? "Kalk gidelim be sarayli bak dikiz aynam kalaylı.."
Mirkelam "Ulannn... Kulaklarin çınlasın.." Dogrusu Neymis ??? "O an kulaklarin çinlasin.."