Nasılsın ? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplar
3 posters
Yazar
Konu: Nasılsın ? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplar Ptsi 04 Ocak 2010, 16:56
-nasılsın +bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe -allah iyilik versin
-nasılsın? +içmişiiim dertliyiiim bir bilsen ben ne haldeyiiim...
-nasılsın? +vallaaaa... şöyle alıcı gözüyle bir baktım da güzel/yakışıklıyım lan ben hakkaten. -tamam abi iyi günler!?
- nasılsın? + öyle haller içinde ki halim türkçeye çevirmeye yok mecalim. - tamam sus kes. alanson klonu.
nasılsın? +uzak diyarlarda elvan elvan açan çiçekler ılgıt ılgıt yağan mor bulutlardan geceme süzülen ışık huzmeleri.... -bi kes sesini ya...
- nasılsın? + yav ishal olmuşum sorma o tuvalet senin bu tuvalet benim takılıyorum. dün yediğim yemekten olsa gerek. halbuki fazla da kaçırmamıştım. neyse iyiyim ben. sen nasılsın?
+ nasilsin abi ya ? - başLaRım ya.simdi sorulcak soru mu buhalime baksana bi şaka misin ? +yok abi iyiyim ya -bi sie git ya
-nasılsın +nasıl değilim ben mal!!insanım ben!! -mal sensin insan sana girsin
-nasılsın ?? -hadi ordan sensin nasılsın..
-Nasılsın? -bilmiyorum aslinda hıc dusunmemistim
-nasılsın? -nasıl görünüyorum? -iyi -niye soruyosun o zaman? -belki kötüsündür diye şey yapmıştım... -kötü gibi olsam neden iyi görüneyim ki ? -kötüsün abi...
-nasilsin? -neye gore nasilim
ємЯє αЧdıи
Konu: Geri: Nasılsın ? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplar Ptsi 04 Ocak 2010, 18:58
sağol paylaştığın için
SıMaRıK^KıSs
Konu: Geri: Nasılsın ? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplar Ptsi 04 Ocak 2010, 20:49
Sağol canım
esma_diana
Konu: Geri: Nasılsın ? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplar Salı 16 Mart 2010, 18:01
Bir şey değil canlarım..
Ben teşekkür ederim okuduğunuz için =))
Nasılsın ? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplar