Emre Aydın Fan Sitesi
HrisTiyan ve Yahudi 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
HrisTiyan ve Yahudi 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

HrisTiyan ve Yahudi

2 posters
YazarMesaj
вєαυту qυєєη
Admin

Admin
вєαυту qυєєη

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 541
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 31
Points Points : 34279
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : Sakarya
Ruh Hali Ruh Hali : 6

HrisTiyan ve Yahudi Empty
MesajKonu: HrisTiyan ve Yahudi   HrisTiyan ve Yahudi Icon_minitimePtsi 04 Ocak 2010, 18:25

Roma'da dünyaca ünlü San Pietro Kilisesi'nde büyük bir pazar ayini... Görkemli bir dinsel tören.. Papa bile katýlýyor. Koskoca meydan mahşer yeri gibi. Kilisenin içi de dışı da tıklım tıklım
Bu arada kilise kapısında iki adam özellikle dikkati çekiyor. Ikisinin de boynunda kocaman birer levha asılı . Birinde "Ben koyu bir Hristiyanım lütfen bana yardým ediniz" yazýlý. Ötekinde ise sadece "Ben koyu bir Yahudiyim" yazýyor. Tabii ki kiliseden çýkanlar Hristiyan olduğunu ifade eden adama yanaþýyorlar ve ellerini ceplerine atýp cömertçe bir þeyler veriyorlar. Yahudi olduğunu ifade eden adamda ise siftah yok. Bu arada kiliseden çýkan iyi niyetli biri "Yahudiyim" yazýsý taþýyana sokuluyor. "Bana bak kardeþ" diyor, "..dürüstlük iyi bir þey, ama binlerce Hristiyan kiliseden çýkarken, senin Yahudi olduğunu böyle aleni olarak ifade etmen kanýmca hiç de akýllýca bir hareket değil. Bak kimse sana para da vermiyor zaten.. Bence çýkar o yazýyý boynundan, sen de þu Hristiyan gibi..." deyince; boynunda "Yahudiyim" yazýlý adam "Hristiyaným" yazýlý olana dönüp sesleniyor: - Heey! Salamon! Herife bak be! Gelmiþ bize ticaret öğretiyor
http://emreaydinciler.eniyiforum.org
є¢ємяє
Grafiker

Grafiker
є¢ємяє

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 29/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 240
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 7
Points Points : 16874
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : İst
Ruh Hali Ruh Hali : 15

HrisTiyan ve Yahudi Empty
MesajKonu: Geri: HrisTiyan ve Yahudi   HrisTiyan ve Yahudi Icon_minitimePaz 07 Mart 2010, 17:16

Teşekkürler canım

HrisTiyan ve Yahudi
1 sayfadaki 1 sayfası