Konu: G.Saray ile anlaştım Perş. 07 Ocak 2010, 21:14
Real Madrid'le yollarını ayıracak olan Ruud van Nistelrooy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] G.Saraylılar'ı sevindirecek açıklamalar yaptı. Hollandalı golcü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Rijkaard ile görüştüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni ikna etti. G.Saray'da oynarım" dedi. Ancak Nistelrooy'un 2.5 milyon euro istediği G.Saray'ın ise 2 milyon euro önerdiği belirtilirken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pazarlığın sürdüğü kaydedildi.
G.Saray ile anlaştım
"Rijkaard'la görüştüm. Bir problem çıkmazsa Galatasaray'a gideceğim".
Herşeyi anlattı
Ricardo Costa'nın transferinde büyük bir şok yaşayan Galatasaray'a Ruud van Nistelrooy'dan sevindirici haber geldi. Sarı-kırmızılı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekibin golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Hollandalı futbolcu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] teknik direktör Frank Rijkaard ile uzun bir telefon görüşmesi yaptığını ifade ederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Rijkaard ile görüştüm. Bana İstanbul ve Galatasaray hakkında güzel şeyler anlattı. Bir problem çıkmazsa Galatasaray'a gideceğim" dedi.
Fark 500 bin euro Rijkaard -Nistelrooy görüşmesinin ardından b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]an yardımcısı Haldun Üstünel'in devreye girdiği bildirildi. Real Madrid'in satış listesine koyduğu golcü oyuncunun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapılan görüşmelerde sarı-kırmızılı ekipten yıllık 2.5 milyon euro talep ettiği belirtilirken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üstünel'in bu rakamı 2 milyon euro'ya çekmeye çalıştığı bildirildi. Tarafların ücret konusunda da kısa bir süre içinde anlaşması bekleniyor.