Emre Aydın Fan Sitesi
G.Saray ile anlaştım 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
G.Saray ile anlaştım 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

G.Saray ile anlaştım

YazarMesaj
є¢ємяє
Grafiker

Grafiker
є¢ємяє

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 29/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 240
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 7
Points Points : 16886
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : İst
Ruh Hali Ruh Hali : 15

G.Saray ile anlaştım Empty
MesajKonu: G.Saray ile anlaştım   G.Saray ile anlaştım Icon_minitimePerş. 07 Ocak 2010, 21:14

Real Madrid'le yollarını ayıracak olan Ruud van Nistelrooy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] G.Saraylılar'ı sevindirecek açıklamalar yaptı. Hollandalı golcü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Rijkaard ile görüştüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni ikna etti. G.Saray'da oynarım" dedi. Ancak Nistelrooy'un 2.5 milyon euro istediği G.Saray'ın ise 2 milyon euro önerdiği belirtilirken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pazarlığın sürdüğü kaydedildi.

G.Saray ile anlaştım

"Rijkaard'la görüştüm. Bir problem çıkmazsa Galatasaray'a gideceğim".

Herşeyi anlattı

Ricardo Costa'nın transferinde büyük bir şok yaşayan Galatasaray'a Ruud van Nistelrooy'dan sevindirici haber geldi. Sarı-kırmızılı
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ekibin golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Hollandalı futbolcu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] teknik direktör Frank Rijkaard ile uzun bir telefon görüşmesi yaptığını ifade ederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Rijkaard ile görüştüm. Bana İstanbul ve Galatasaray hakkında güzel şeyler anlattı. Bir problem çıkmazsa Galatasaray'a gideceğim" dedi.

Fark 500 bin euro
Rijkaard -Nistelrooy görüşmesinin ardından b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]an yardımcısı Haldun Üstünel'in devreye girdiği bildirildi. Real Madrid'in satış listesine koyduğu golcü oyuncunun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapılan görüşmelerde sarı-kırmızılı ekipten yıllık 2.5 milyon euro talep ettiği belirtilirken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üstünel'in bu rakamı 2 milyon euro'ya çekmeye çalıştığı bildirildi. Tarafların ücret konusunda da kısa bir süre içinde anlaşması bekleniyor.

G.Saray ile anlaştım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» G.Saray'dan Kewell açıklaması!
» "G.Saray'ın yapamadığını 5 saatte yaptık"
» "G.Saray'ın yapamadığını 5 saatte yaptık"