Emre Aydın Fan Sitesi
Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal ! 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal ! 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal !

YazarMesaj
є¢ємяє
Grafiker

Grafiker
є¢ємяє

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 29/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 240
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 7
Points Points : 16886
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : İst
Ruh Hali Ruh Hali : 15

Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal ! Empty
MesajKonu: Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal !   Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal ! Icon_minitimePerş. 07 Ocak 2010, 21:34

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ''Futbol ve para icin kimse benim kisiligimi ve futbol karakterimi degistiremez. Bana bunun icin baskı yaptılar.. ne prensiplerimden dogru bildigimden vazgectim ne de futbol karakterimi degistirdim.. Bu ikisini yapmak benim icin ölmek demektir.. Ben ölümü degil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onurlu yasamayi sectim..Futbol bir espri oyunudur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şovdur.. Benim futbol esprimi taraftarlardan b[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]a kimse anlamadı.. ''

Endüstüriyel futbolun sahalarımızı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatta tribünlerimizi dahi esir aldığı bu günlerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] direnmeye çalışan son kalenin zamanında sahadaki son temsilcisiydi Pascal Nouma... Sahadaki hırsı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] enerjisi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] doğallığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] masumluğu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun bu içten hali senelerdir böylesini bekleyen tribündeki aşıklarını günden güne yakınlaştırdı ona..birbirlerini o kadar sevdiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o kadar iyi anladılar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o kadar tamamladılarki sevgilerinin tarifi olamadı..Bu sevginin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ın içinden olmayanlar her zaman 'bu sevgiyi anlayamıyorum?' dedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şaşırdı kaldı..o anda bir taraftarın içindeki hırsla yapmak istediğini yapamayıp televizyonu tekmelemesi bir süreliğine Pascalın görevi oldu..Bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ın sahalardaki bitişi bile bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ı anlatan tarzdandı...Böyle bir istek bitirdi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ı..Ama o [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sahalarda bitsede sonsuza kadar yüreklerde yaşanacak olan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kerem'le Aslı'yı dahi kıskandıracak tarzdan bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]..

Bu yürekler seni asla unutmayacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgin bir an bile durulmayacak Siyah İnci..
Doğum Günün Kutlu Olsun...

6 Ocak 1972
Pascal Nouma

Doğum Günün Kutlu Olsun Pascal !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Doğum günün kutlu olsun Emre Aydın!
» Doğum Gününde Emre Aydın İle Tanıştı
» Senin Olsun
» Günün hangi bölümünü seviyorsunuz
» esma_diana co-admin olsun mu??