Emre Aydın Fan Sitesi
"Ramazan beni olumsuz etkilemedi" 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
"Ramazan beni olumsuz etkilemedi" 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

"Ramazan beni olumsuz etkilemedi"

YazarMesaj
вєαυту qυєєη
Admin

Admin
вєαυту qυєєη

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 541
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 31
Points Points : 34279
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : Sakarya
Ruh Hali Ruh Hali : 6

"Ramazan beni olumsuz etkilemedi" Empty
MesajKonu: "Ramazan beni olumsuz etkilemedi"   "Ramazan beni olumsuz etkilemedi" Icon_minitimePaz 10 Ocak 2010, 15:31

Genç kalecimiz Korcan, takıma yeni bir kaleci transferinin kendisini olumsuz etkilemediğini söyledi.

Takımımızda Hakan Arıkan ve Rüştü Reçber'in sakatlanmasının ardından kendisini bir anda Siyah Beyazlı takımın kalesinde bulan Korcan Çelikay, özellikle Ziraat Türkiye kupasında Manisaspor ile oynanan maçta yediği hatalı golle adından söz ettirdi. 22 yaşındaki Korcan, yediği o golü talihsizlik olarak değerlendirirken, takıma yeni bir kaleci transferinin kendisini olumsuz etkilemediğini söyledi.

Korcan Çelikay şöyle konuştu:

"Talihsizlik oldu. Umarım ilerleyen maçlarda fırsat bulurum ve bu hatamı telafi ederim. Ramazan'ın transferi beni olumsuz olarak etkilemedi. Bu hocamızın ve yönetimimizin kararıdır. Takımın iki kalecisinin de sakatlıkları uzun bir tedavi süreci gerektiriyor. Beşiktaş gibi büyük bir takımın da tek kaleci ile yoluna devam etmesi düşünülemez."

Korcan, yaptığı hatalardan ders çıkardığını söylerken, geleceği ve kariyeri açısından Manisaspor maçında yediği golün kendisine olumlu yansımaları olacağını belirtti. Genç file bekçisi, "Şansızlık ve tecrübesizlik sonucu yediğim bir goldü. Umarım bir daha böyle bir şansızlık yaşamam. Ancak bu yaptığım hatadan ders çıkartacağım. Geleceğim ve kariyerim için o yediğim golün bana olumlu yansıyacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"RÜŞTÜ REÇBER VE HAKAN ARIKAN'IN EKSİKLİKLERİNİ HİÇ HİSSETMEDİM"

Korcan Çelikay, Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'dan sürekli olarak destek gördüğünü belirterek, "Rüştü Reçber, Hakan Arıkan bana sıkıntılı dönemimde çok fazla destek oldular. Bu kötü dönemde eksikliklerini hiç hissetmedim. Tecrübelerini benimle sürekli paylaşıyorlar. Gelecekte nelerle karşılaşabileceğimi, nasıl bir yol izlemem gerektiğini bana anlattılar" dedi.
http://emreaydinciler.eniyiforum.org

"Ramazan beni olumsuz etkilemedi"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "BENİ UNUTMA" 2.ALBÜM ŞARKISI
» Radyolarda "Beni Unutma"ya Destek !
» "Beni Yıka" tarihe karıştı
» ÖlÜmSüZ aŞk
» Ramazan Özcan geçer not aldı