kelebek gibi uçtu a$k yürekLere köR ßir kuyudan çıkmışcasına ısLakdı qece şarap sarhoşLuqu qüLüşLer ardına düşen tutkulu öpüşmeler karışıyordu vuslatın son demine Bir bakışın esiri olmuştu gözlerim zındanın bir köşesine fırlatmıştı kırık kadehleri yağmur yağıyordu saçlarımdan a$k akıyorDu a$k akıyorDu a$k qeceye...
ßizi YaLnız ÖLüm Ayırır ” Derdim “ GüzeL GözLüm ” ßak YanıLdım ßizi ÖLümde Ayıramayacak ßen Sevqim İçin VeriLebiLecek Tüm MücadeLeyi Verdim Artık ßundan Sonra YapıLacak Tek ßirşey KaLdı Ya “ OnuRuM ” La GideRim ßu Aşktan “ Ya Da Seni Severek, “ OnuRsuZ ” ca YaŞamaya Devam Ederim
ßırakıp qittiqiN kaLßinse eqeR eLbet biR qün qeRi dönecekSin..
çığlık atmak istiyor içimin derinlikleri bu korkunç sessizlik durduruyor beni bütün dünya günahkar masum değiliz hiçbirimiz birçığlık bulsam hiç susmayan yada bir cümle benianlatan
Kapatıp gözlerimi... SonsuzLuğa bıraksam kendimi ... SonsuzLuğun koynunda uyusam ... Bir daha hiç uyanmasam….[/b][/i][/font]
Her zaman gül, hayata gülücük saç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
• Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bil ki senin için yanan kalbimdir.
• Bazen sana gayesiz, rastlantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.
• Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
• Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor
• İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum
вєαυту qυєєη
Konu: Geri: Anlamlı Nickler.. Çarş. 03 Mart 2010, 22:57