Emre Aydın Fan Sitesi
Yalnızlık Msn Nickleri 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Yalnızlık Msn Nickleri 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yalnızlık Msn Nickleri

2 posters
YazarMesaj
є¢ємяє
Grafiker

Grafiker
є¢ємяє

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 29/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 240
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 7
Points Points : 16874
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : İst
Ruh Hali Ruh Hali : 15

Yalnızlık Msn Nickleri Empty
MesajKonu: Yalnızlık Msn Nickleri   Yalnızlık Msn Nickleri Icon_minitimePtsi 11 Ocak 2010, 21:26

BeLki birgün dikenLer kanatacak eLLerinizi,beLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi, beLki birgün öLüm kapInIzI çaLIverecek apansIz Ama ne siz eLLerinizi çekecek dikenLerden, nede ben Ne siz korkacaksInIz geceLerden, ne de ben Ne siz vazgeceksiniz bu kavgadan nede ben!!!

Sen sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın Gücüm yok ama yinede sevdamsın

Yanlızlık, adını bile bilmediğim bir yabancıydı; Bugünlerde ise onunla beraber uyanıyoruz

Kafamı duvara yasladım, omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahipli, benim içimse senle tok

Kim bilir kimler var şimdi kalbindeSen beni unuttun çoktan belkideBen hala yaşarım eski günlerdeHerşeyde sen varsın UNUTAMADIM

Yağmur altı gecelerim ve sonra sabah uyanırım başımda ağır bi ağrı Ruhum kimi yendi yada kime yenik tek başıma kaldığımda başım öne eğik

Hak etmeyen kişiye akan göz yaşı yüzü kirletir,ihanetin telafisi olmaz, çiçek dalında güzel meyvesiz ağaca taş atma sakın

Söylediklerimi aklından çıkar geçerli değil çünkü onlar Seninle olsun sıcak kucaklar Şimdi çek git göründü yollar

bu küçücük yüreğim öyle yanıyorki sevdanla keşke hiç değmeseydi gözlerim gözlerine de sevmeseydim senibelki o zaman herşey daha farklı olurdu

Gözleriminn icinee baka baka Yalan sOyledinn Seni SEviyorumm derdinn aslaa ayrilmamm Ya sen Ya hic derdinn HAni Heaaa SOyle bana Hanii Nerdeesiinn Ozamann niye yanimda degilsinn!? Hanii aslaaa ellerimii birakmiyacaktinn Hanii aslaa ayrilmiyacaktikk Beni biraakipp gittin insafsizz!!

ARKADAŞŞ!! biz geceye asiikendimize isyankar diyorsakk SEN!! hele bi neden diye sor??? uykumdan uyandıran gece asilikk içtiğim sigara isyankar yapıyor!!!

herkes meleksin diyor!! bilmezler ki melek olmak ne zoriyisin,güleryüzlüsün diyor!! bilmiyorlar kalbim ağlıyoracılara gam wursada yüzüm kalbim gamsız olamıyor!! kedere inat yüzüm gülüyorgözyaşım damarımda dolaşıyor!! ne desen nafilefelek inat etmiş bir kerebeni hep acılara boğuyor!!!

SENİ SENLE SEVERKEN ANİDEN GİTTİNKALA KALDIM ORTADA YAPAYALNIZ ACI VERSEDE YOKLUGUN ALIŞTIM HERŞEYEZALİM OLAN SEN DEGİLMİŞSİN MEGERSE KAYBOLAN SENİ BU HALE GETİREN YILLARMIŞBİRBİRİMİZİ UNUTAMASAKTA,YAŞIYORUZ YOLLARA İNATBENİM ELA GÖZLÜM,YAZIM KIŞIM HERŞEYİMUNUTTUM SENİ UNUTTUMYA KENDİMİ YA SENİ

Birgün beni nasıl paslı bir makasla nasıl da derinden budayıp gittiğini farkettimYeni bir filiz veremiycek kadar derindi kesip attıklarınSensizlikle oluşmuş hastaluğıma senin bile çare olamayacağını benim için artık çok gecikildiğini anladım
вєαυту qυєєη
Admin

Admin
вєαυту qυєєη

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 541
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 31
Points Points : 34279
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : Sakarya
Ruh Hali Ruh Hali : 6

Yalnızlık Msn Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Yalnızlık Msn Nickleri   Yalnızlık Msn Nickleri Icon_minitimeÇarş. 03 Mart 2010, 22:56

Süperler sağol tatlım
http://emreaydinciler.eniyiforum.org

Yalnızlık Msn Nickleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn nickleri
» Msn Nickleri..
» Msn nickleri..
» Orda Bir Yalnızlık Var Yakında
» Özlem Nickleri..