Emre Aydın Fan Sitesi
Nihat: "Şampiyonluk gelecek" 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Nihat: "Şampiyonluk gelecek" 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Nihat: "Şampiyonluk gelecek"

YazarMesaj
є¢ємяє
Grafiker

Grafiker
є¢ємяє

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 29/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 240
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 7
Points Points : 16886
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : İst
Ruh Hali Ruh Hali : 15

Nihat: "Şampiyonluk gelecek" Empty
MesajKonu: Nihat: "Şampiyonluk gelecek"   Nihat: "Şampiyonluk gelecek" Icon_minitimePerş. 07 Ocak 2010, 21:38

Beşiktaş'ta en çok para kazanan isimlerin başında gelen ancak sezonun ilk yarısındaki performansıyla da takımda en çok eleştirilen kişi olan Nihat Kahveci[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Antalya'ya uçarken Sabah'a konuştu. İspanyol medyasında eski takımı Real Sociedad'dan teklif aldığı iddiaları dolaşan milli futbolcu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu konuyla ilgili sorumuza "Beşiktaş'tan ayrılmam" yanıtını verdi. Kendisine herhangi bir teklifin ulaşmadığını belirten 30 yaşındaki forvet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Ben de medyadan duydum bu iddiayı. Şimdiye kadar bana ulaşan herhangi bir teklif yok. Ancak sadece Real Sociedad değil Avrupa'nın hangi takımından olursa olsun böyle bir teklif gelirse vereceğim yanıt; 'Beşiktaş'ta yapacak çok işim var. Ayrılmayı düşünmüyorum' şeklinde olur. Öncelikle Beşiktaş'ta hedeflerime ulaşmalıyım" diye konuştu.

TARAFTARLAR SAHİPLENDİ!
Sezonun ilk devresinin istediği gibi geçmediğini vurgulayan Nihat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ikinci yarıda siyah- beyazlı taraftarların isteklerine karşılık vereceğini ifade ederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Hem Nihat hem de Beşiktaş olarak ikinci yarıda çok daha iyi olacağız. Umutluyuz. Taraftarımızın da umutlu olmasını istiyoruz. Şampiyonluk gelecek" sözünü verdi.
Bu arada Nihat'ı Antalya havaalanında bir sürpriz karşıladı. Tecrübeli oyuncuya büyük ilgi gösteren siyah-beyazlılar bol bol fotoğraf çektirdikleri milli oyuncu için "Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci" şeklinde tezahüratta bulundular.

Nihat: "Şampiyonluk gelecek"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nihat'tan mesaj var
» Yalnızlığın Afili Sesi "Emre Aydın" ..
» "BENİ UNUTMA" 2.ALBÜM ŞARKISI
» "Ramazan beni olumsuz etkilemedi"
» Emre Aydın "Kağıt Evler"