Emre Aydın Fan Sitesi
"Bağırıyorum kimse duymuyor" 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
"Bağırıyorum kimse duymuyor" 212

Sitemizi Daha Kaliteli Olarak Kullanmak İçin Lütfen Üye Olunuz

İYİ FORUMLAR
Emre Aydın Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

"Bağırıyorum kimse duymuyor"

YazarMesaj
вєαυту qυєєη
Admin

Admin
вєαυту qυєєη

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/06/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 541
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 31
Points Points : 34279
Yaş Yaş : 30
Nerden Nerden : Sakarya
Ruh Hali Ruh Hali : 6

"Bağırıyorum kimse duymuyor" Empty
MesajKonu: "Bağırıyorum kimse duymuyor"   "Bağırıyorum kimse duymuyor" Icon_minitimePtsi 08 Şub. 2010, 13:35

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Teknik Direktörümüz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alınan galibiyetin ardından soruları yanıtladı.

Beşiktaşımız'ı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gençlerbirliği maçında televizyon başından yöneten [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ye alınan galibiyetin ardından sorular yöneltildi. İşte o sorular ve tecrübeli hocamızın yanıtları:

· Televizyon ile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arasında ne fark var hocam?
· Aslında pek bir fark yok. Tek fark[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] televizyon başında bağırmanıza rağmen sesinizi kimseye duyuramıyorsunuz. Maça o kadar konsantre oluyorsunuz ki bunun farkına varamıyorsunuz.

· Peki nasıl seyrettiniz maçı?
· Bir elimde kumanda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diğer elimde telefonla.

· En çok kiminle konuştunuz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hocayla mı?
· Hayır. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hocanın konsantrasyonunu bozmak istemedim. Daha çok [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanık ile konuşum. Çok acil durumlarda da [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'u aradım. Pozisyonlar ne olacak diye. Kim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimin yerine girecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içinde pozisyonlar nasıl değişecek. Bu durumlar için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'a döndüm.

· Maçtan sonra futbolcularınız sizi aradı mı?
· Soyunma odasından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yemeğe kadar konuştuk. Telefonlaşa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] telefonlaşa geceyi bitirdik.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
· Ne dediler size hocam?
· Vallahi bana bir şey sormayın. Oyuncularıma bunu sorun. Ama şu da var beni çok mutlu ettiler.
Kaynak: Hürriyet
http://emreaydinciler.eniyiforum.org

"Bağırıyorum kimse duymuyor"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emre Aydın - Kimse Olmadı Senin Gibi
» Yalnızlığın Afili Sesi "Emre Aydın" ..
» Miley Cyrus: "Evlenmeden Olmaz"
» "BENİ UNUTMA" 2.ALBÜM ŞARKISI
» "Ramazan beni olumsuz etkilemedi"