[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Teknik Direktörümüz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alınan galibiyetin ardından soruları yanıtladı.Beşiktaşımız'ı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gençlerbirliği maçında televizyon başından yöneten
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ye alınan galibiyetin ardından sorular yöneltildi. İşte o sorular ve tecrübeli hocamızın yanıtları:
·
Televizyon ile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arasında ne fark var hocam?· Aslında pek bir fark yok. Tek fark
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] televizyon başında bağırmanıza rağmen sesinizi kimseye duyuramıyorsunuz. Maça o kadar konsantre oluyorsunuz ki bunun farkına varamıyorsunuz.
·
Peki nasıl seyrettiniz maçı?· Bir elimde kumanda
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diğer elimde telefonla.
·
En çok kiminle konuştunuz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hocayla mı?· Hayır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hocanın konsantrasyonunu bozmak istemedim. Daha çok
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanık ile konuşum. Çok acil durumlarda da
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'u aradım. Pozisyonlar ne olacak diye. Kim
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimin yerine girecek
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içinde pozisyonlar nasıl değişecek. Bu durumlar için
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'a döndüm.
·
Maçtan sonra futbolcularınız sizi aradı mı?· Soyunma odasından
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yemeğe kadar konuştuk. Telefonlaşa
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] telefonlaşa geceyi bitirdik.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]·
Ne dediler size hocam?· Vallahi bana bir şey sormayın. Oyuncularıma bunu sorun. Ama şu da var beni çok mutlu ettiler.
Kaynak: Hürriyet